duminică, 31 ianuarie 2010

Barbatii:D

De ce se dau jos din pat barbatii la mijlocul noptii?
Rezultatele:
- sa bea apa: 5%
- sa mearga la «toaleta»: 12%
- sa mearga… acasa: 83%

1. Barbatii sunt precum vacantele.
Nu dureaza niciodata suficient.
2. Barbatii sunt ca si bananele.
Cu cat imbatranesc, devin mai putin fermi.
3. Barbatii sunt ca si timpul.
Nu poti face nimic sa-i schimbi.


4. Barbatii sunt ca si cafeaua.
Cei mai buni sunt calzi, tari si te tin treaza toata noaptea.


5. Barbatii sunt ca si computerul.
Dificili de inteles si in mod constant fara "suficienta" memorie.

6. Barbatii sunt ca si publicitatea.
Sa nu crezi niciodata un cuvant din ce zic.

7. Barbatii sunt ca si contul in banca.
Fara bani nu prezinta interes.

8. Barbatii sunt ca si popcorn-ul.
Te satisfac... dar doar pentru putin timp.

9. Barbatii sunt ca si ninsorile.
Nu sti niciodata cand vin, cati centimetri au si cat dureaza.

10. Barbatii sunt ca si copiatoarele.
Servesc doar la reproducere.

11. Barbatii sunt ca si parcarea.
Toate locurile bune sunt ocupate, altele sunt dezafectate.

Un englez, un francez si un roman se lauda cu nevestele lor

Un englez, un francez si un roman se lauda cu nevestele lor:
Englezul: - Sotia mea este o lady, este deosebit de frumoasa, toata lumea intoarce capul dupa ea, iar eu ca un lord, i-am cumparat trei masini Jaguar, Mercedes si Rols Roice, iar pentru fiecare masina i-am asortat cite o haina de blana. Nu va spun asta ca sa vedeti cit de bogat sint eu, dar ca sa va dati seama ce frumoasa este nevasta mea...
Francezul: - Sotia mea este deosebit de frumoasa si atractiva. In afara de mine mai are cinci amanti.. Nu va spun asta ca sa vedeti cit de libertina este nevasta mea, dar sa va dati seama cit este de frumoasa, ca in afara de mine mai sint inca cinci barbati inebuniti dupa ea.
Romanul: - Maria mea are un cur mare... Placerea mea este sa-i dau una peste cur dimineata cind plec la serviciu, ca-i tremura carnea uite-asa pe cur. Si cind vin de la serviciu inca mai tremura carnea pe curul ei... Nu va spun asta ca sa vedeti cit este de mare curu Mariei, ci cit este de scurta ziua de munca la noi...

Program tv

JOI 13 august 2020

TV RO

6.00 - Intonarea imnului naţional Puşca şi cureaua lată
6.10 - Jurnal de ştiri (În cuprins, tradiţionala transmisie în direct Întoarcerea zilnică din Bamboo la Palatul Cotroceni a preşedintelui Elena Băsescu)
7.00 - Dimineaţa devreme (Matinal cu Marian Valorosu şi Magda Ciumac
Rubrici: ● Fitness cu Nikita; ● Tratarea rănilor de cuţit şi a muşcăturilor de leu cu Fraţii Cămătaru, ● Horoscop cu vrăjitoarea Maria Câmpina ● Să mâncăm sănătos cu Oana Roman)
9.00 - Din dragoste (r) (Prezintă Petre Roman)
10.00 - RO minor (Program special pentru minoritatea românilor, câţi or mai fi rămas în ţară)
10.05 - În direct de la Ateneu (Concert extraordinar: The Three Turbo Tenors Pe Sistem Cu Sorinel Copilul de Aur, Baby Minune şi Florin Salam, sub bagheta Excelenţei Sale Dan Bursuc )
11.30 - Talk-show politic (Cu Mihai Tatulici Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministrul Daniela Gyorfi acuzată de consilierul prezidenţial Monica Iacob-Ridzi că şi-a operat sânii pe bani publici)
12.30 - Jurnalul de ştiri al amiezii (În direct de la Palatul Victoria: Conferinţa de presă a primului-ministru Elena Udrea)
13.00 - Tânăr şi neliniştit iSi (Episodul 127 857
În acest episod, Victor Newman toarnă în pahar 50 ml de gin tonic; în episodul de mâine va ridica paharul. Nu rataţi! Luni, 17 august la ora 13.07, imediat după Publicitate, va bea ginul!)
14.00 - Universitatea Spiru Haret prezintă: Cursuri în direct (Ofertă promoţională! Urmăriţi timp de 7 zile cursul de Medicină şi primiţi o licenţă în Arhitectură şi un doctorat în Ştiinţe sociale!)
15.00 - Mondenii (Singura emisiune de divertisment în care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele şi politicienii se imită singuri)
16.30 - Acces direct Cu Mădălin Ionescu (Subiectele zilei : ● Un pensionar i-a băgat soţiei goblenurile pe gât. Imagini spectaculoase de la radiografie! ● Ţolea Ciumac l-a bătut pe Horia Roman Patapievici pentru că acesta nu l-ar fi salutat cu îndeajuns de multă condescendenţă. ● Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a înghiţit toţi clienţii unei terase. Printre victime, Costin Mărculescu! Trezit din somn, Costin vine să-şi lanseze noul album de muzica lăutărească)
19.00 - Principalul jurnal de ştiri al zilei (Subiecte : ● Vizita oficială a preşedintelui Elena Băsescu în ţara vecină şi prietenă Constanţa. ● Preşedintele român şi regele constănţean Radu Mazăre negociază eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care vor să viziteze Regatul Constanţa. ● Avertizare de caniculă: cod infraroşu. Se aşteaptă temperaturi de peste 55 de grade. Cetăţenii sensibili la foc sunt sfătuiţi să rămână acasă)
20.00 - iFILMi Târgoveţul mustăcios (Tragedie romantică, India, 2021
Povestea romanţată a tinerei Khalya care pleacă din orăşelul natal pentru a-şi realiza visul de a deveni şoferiţă de TIR. La cursul de legislaţie rutieră întâlneşte un tânăr orb care dorea să devină şofer de taxi. Fata îl consideră urât, dar se îndrăgosteşte de inteligenţa sa, se mărită cu el şi îi face doi gemeni. Nefiind de acord cu căsătoria, tatăl Khalyei vine să se răzbune. De aici filmul devine cu adevărat interesant. Bătrânul află că ginerele este de fapt fiul său nelegitim, aşadar gemenii sunt rodul unui incest. De ruşine, gemenii intră pe unde au ieşit, Khalya devenind din nou gravidă. Toţi trei pleacă în căutarea unui tată de conjunctură şi îl găsesc în persoana unui traficant de ceai de muşeţel, Jawaharlal Mumbay. Gemenii se nasc din nou, dar Jawaharlal îi ucide şi pleacă în America împreună cu o plăpumăreasă de care era îndrăgostit încă de pe vremea Marii Foamete, când ucisese, tranşase şi mâncase un târgoveţ mustăcios. Copleşită de durere, Khalya cântă şi dansează)
22.30 - Trăsniţi în NATO iSi (Episodul 23 500 Cel mai longeviv sitcom din toate timpurile!)
23.00 - În gura mă-liniuţă-tii (Pamflet de revista presei)
0.00 - Late Night Show (Cu Laura Andreşan şi invitaţii săi.
Asistentă permanentă: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani şi 100 de tentative de sinucidere!)
1.00 - Dan Diaconescu Direct (Serialul Elodia)
3.00 - Noaptea petrecăreţilor (Program liber de manele)

de ce e frig in Iad???

Sfantul Petru este la poarta raiului cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund. - Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru. - Nu se poate, va rog mai dati-mi o sansa! A doua oara se intampla la fel, si a treia oara. In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru: - Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig! Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheata cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu: - De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului? - Apleaca-te tu sa-l aprinzi!

un popa in avion

Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stuardeza si-i zice: un whisky, te rog ! Dupa un moment de gindire o intreaba : - La ce inaltime zburam acum ? - La 16.000 m alt. - Hm, sunt prea aproape de sefu'. Adu-mi un ceai.

o inmormantare

Inmormantarea unui cardiolog. Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul. Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba: bine domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment? Tipul ii raspunde: nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt ginecolog.

Banc de post

Intra un popa intr-un restaurant, se aseaza la masa.

Cheama ospatarul si il intreaba: - Fiule, balena aveti?

- Nu, parinte. - Casalot aveti? - Nu, parinte. - Rechin aveti? - Nu, parinte.

- Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste.

Ce spun femeile când sunt prinse de soţi cu alţi bărbaţi în pat

Englezoaica
Darling, daca ma anuntai la timp când vii acasa, s-ar fi
putut evita aceasta situatie, jenanta pentru amândoi!....

Nemtoaica :
Hans, azi ai venit cu patru minute si patruzeci si cinci de secunde
mai devreme acasa. Îmi datorezi o explicatie pentru asta !

Frantuzoaica
Jean, ce bine ca ai venit ! Jaques e terminat, nu mai poate....

Suedeza
Tu esti, Olaf ? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea sa se mai distreze... Alatura-i-te si tu !

Rusoaica
Ivane, tu esti ? În sfârsit, un barbat adevarat !
Înainte sa mi-o traga, asta n-a fost în stare nici sa ma ia la palme !

Evreica
Itzic, tu esti ? Atunci, cine naiba e asta de pe mine ?

Românca
Ioane, tu ma crezi mai mult pe mine, sau ochii tai ?

Unguroaica (în timp ce sare din pat):
Ioi, draga !....Nu fii suparat ! O platit înainte !

Cehoaica
Pepa, nu te impacienta, draga ! Tocmai am aflat ca, el e noul tau sef !...

Secuianca
No, daca ai baut toata palinca din casa, eu cu ce era sa-l fi servit pe musafir ?